Канада є одним із найбільш популярних і бажаних місць для подорожей у світі. Щороку величезна кількість іммігрантів приїжджає до Канади з метою туризму, відвідування родичів та близьких, бізнесу, чи просто в якості переїзду до іншої країни. Усі відвідувачі, які не вважаються громадянами Канади зобов’язані мати спеціальний дозвіл на в’їзд і право залишатися у країні на тимчасовій основі. Тому, якщо Ви зібрались у подорож до країни кленового листка – Вам необхідна тимчасова віза в Канаду.

ВІЗА В КАНАДУ

Щоб отримати тимчасову візу в Канаду – Вам необхідно довести представнику Міністерства Імміграції, що перебуватиме в країні рівно стільки скільки дозволяє термін дійсності Вашої візи і не претендуватимете на отримання статусу постійного жителя згідно тої, чи іншої імміграційної програми. Окрім того, для отримання візи в Канаду, потрібно представити докази свого стабільного матеріального становища і переконати імміграційного офіцера у спроможності фінансово забезпечити себе на термін перебування в Канаді.

При оформленні тимчасової візи в Канаду до уваги беруться:

  • Мета й тривалість поїздки
  • Наявність родичів і друзів в Канаді
  • Попередні візити в Канаду
  • Попередні поїздки за кордон
  • Попередні звернення у посольства інших країн з метою відкриття візи
  • Фінансова спроможність
  • Родинний стан
  • Наявність нерухомості

ТИПИ ТИМЧАСОВОЇ ВІЗИ В КАНАДУ

Віза в Канаду буває одноразовою та багаторазовою. Термін дійсності одноразової візи становить 6 місяців перебування в Канаді з моменту приїзду в країну. Багаторазові візи (більше 6-ти місяців) видаються на більш тривалий термін і передбачають проходження медичної комісії.

Відповідно до мети Вашої подорожі є такі види тимчасової візи:

  1. Гостьова віза
  2. Студентська віза
  3. Робоча віза
  • При отриманні гостьової візи в Канаду Ви маєте право перебувати в країні терміном до 6-ти місяців, а також відвідувати курси англійської, або французької мов терміном до 3-х місяців. Право на роботу, або інший вид навчання даний тип візи не передбачає. Крім того, для гостей Канади необхідна буде приватна медична страховка, так як медичного обслуговування гостям країна не надає.

Гостьова віза передбачає відвідування Канади з метою візиту родичів, або близьких, туристичну поїздку, або ділову поїздку.

  • Студентська віза в Канаду можлива лише за наявності у Вас візи тимчасового жителя Канади. Подача документів на ці два типи візи подається одночасно і дає Вам право в’їжджати на територію країни в якості студента. Важливо знати, що перш, ніж отримати студентську візу, Ви повинні мати офіційний документ, який засвідчує Ваше зарахування до одного з ВУЗів Канади (школи, коледжу, чи університету).

При розгляді оформлення студентської візи в Канаду, важливо також продемонструвати фінансову спроможність оплати навчання (за перший рік), а також матеріальну забезпеченість щодо проживання на термін Вашого перебування в країні.

  • Робоча віза в Канаду видається лише тим працівникам, які мають офіційне запрошення на працевлаштування в Канаді з вказаним іменем роботодавця, професією, та терміном дійсності наймання Вас на певну посаду. Робоча віза не видається людям, які перебувають у пошуку роботи в Канаді.

Якщо Ви збираєтесь працювати в Канаді на постійній основі – необхідно оформити програму незалежної (професійної) імміграції в Канаду.

Якщо у Вас виникли питання стосовно оформлення тимчасової візи в Канаду, або документації, будь-ласка, звертайтесь до консультантів VISAPP Immigration.