ГОСТЬОВА ВІЗА В КАНАДУ

Щороку понад 30 мільйонів людей відвідують Канаду щоб отримати нові враження від перебування, чи просто відвідати родичів, близьких, або друзів. Однак, для багатьох охочих здійснити візит до Канади і насолодитись своїм перебуванням у ній необхідно отримати гостьову візу в Канаду.

Гостьова віза – це документ, який свідчить про те, що Ви можете перебувати на території Канади у якості туриста. Даний тип візи можливо отримати терміном від 6-ти місяців до 10-ти років.

ЯК МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ ВАМ В ОТРИМАННІ ГОСТЬОВОЇ ВІЗИ?

Для того щоб отримати гостьову візу в Канаду, необхідно надати усю необхідну інформацію, яку передбачає процес її оформлення. Наш консалтинговий центр надасть Вам послуги по отриманню візи, а також усі рекомендації стосовно в’їзду та виїзду з Канади. З кваліфікованими фахівцями VISAPP Immigration Ви зможете:

  • Впевнитись у наявності усіх необхідних документів на візу
  • Переконатися що усі документи відповідають вимогам і заповненні належним чином
  • Одержати подальші вказівки щодо подачі документів на візу в посольство.
  • Отримати відмінний та професійний сервіс
  • Легко слідувати усім наступним процесам в отриманні візи, зберігаючи свій час та гарний настрій

ГОСТЬОВА ВІЗА В КАНАДУ ДОКУМЕНТИ

Для отримання гостьової візи в Канаду, Вам необхідно подати наступний список документів:

  • Дійсний закордонний паспорт
  • Внутрішній паспорт
  • 2-і кольорові фото 3,5 х 4,5
  • 4.Ксерокопія ідентифікаційного коду
  • 5.Довідка з місця працевлаштування
  • Документи, які підтверджують Вашу фінансову спроможність
  • Свідоцтва, які засвідчують наявність рухомого і нерухомого майна
  • Анкета для отримання гостьової візи
  • Інші документи відповідно до вимог консульства

При отриманні запрошення для візи в Канаду від друзів, чи родичів, додатково потрібно надати:

  • Лист-запрошення з обов’язково вказаними іменем, контактним телефоном та адресою сторони, яка запрошує.
  • Документи, що засвідчують канадське громадянство сторони, яка запрошує.
  • Копія документів, отриманих в Міністерстві з податків і зборів Канади, що засвідчують фінансову спроможність сторони, яка запрошує.
  • Копія документів з місця працевлаштування особи, яка запрошує із вказаними посадою та сумою доходу.
  • Лист з Вашого місця працевлаштування, що підтверджує наявність відпустки і збереження місця роботи на час Вашої відсутності.

Для подальшої інформації, будь ласка, контактуйте з нашими висококваліфікованими фахівцями VISAPP Immigration. Наш професійний підхід допоможе зробити Вашу подорож у Канаду легкою і незабутньою!

Landing page
Sending