Канада – це країна, де проживає одна з найбільших діаспор українців у світі. Її кількість налічує понад 1 000 000 осіб. Це люди, які проживають і працюють в Канаді. Тому, відкрита віза в Канаду для українців – чудова можливість виїхати на роботу, відвідати родичів, або друзів, чи просто податись у подорож визначними місцями Канади, від курортів Квебека до набережної Ванкувера, чи Ніагарського водоспаду. Усе, що для цього потрібно – туристична віза в Канаду. Консалтинговий центр VISAPP Immigration пропонує Вам якісний та індивідуальний підхід у наданні інформації стосовно умов отримання туристичної візи.

ТУРИСТИЧНА ВІЗА В КАНАДУ

Залежно від мети перебування, чи то ділова поїздка, чи туризм, туристична віза в Канаду буває двох типів:

  • Одноразова (дозволяє один раз відвідати Канаду і перебувати на території країни терміном до 6-ти місяців). Клопотання про про продовження візи можна подати лише за 30 днів до завершення дії Вашої наявно візи.
  • Багаторазова (дозволяє її власнику в’їжджати, покидати, та знову в’їжджати на територію Канади протягом терміну дійсності візи, вказаного на ній)

Важливо знати, що для того аби отримати тимчасову візу, що Ви повинні довести Міністерству Імміграції Канади те, що зобов’язуєтесь перебувати в країні лише на період дійсності Вашої візи, а також не вимагатимете постійного місця проживання згідно тої, чи іншої імміграційної програми. Вам також потрібно представити докази Вашого стабільного матеріального становища і переконати іміграційного офіцера у спроможності оплачувати усе своє перебування в Канаді самостійно.

Для відвідувачів з діловою метою окремого типу візу не існує, тому бізнес-відвідувачі інших країн повинні подавати заявку на оформлення візи тимчасового мешканця, так само як і будь-який інший відвідувач Канади.

ЯКІ ДОКУМЕНТИ ПОТРІБНІ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ В КАНАДУ?

Додатково для оформлення туристичної візи в Канаду Вам потрібно буде:

  • Заповнити візову анкету на сайті Канадського імміграційного центру.
  • 2-і кольорові фото (за останні 6 місяців)
  • Копію та оригінал закордонного паспорту (термін дії не менше 6-ти місяців після повернення)
  • Детальний опис маршруту Вашої поїздки разом із документами про замовлення квитків і бронювання готелю
  • Доказ про наявність у Вас коштів для поїздки (виписка з банківського рахунку із залишком не менше 8 000-10 000 грн, якщо термін поїздки – 2 тижні)
  • Документ з місця Вашого працевлаштування, де вказані посада, сума доходу, а також дозвіл на відпустку і ремарка про збереження місця роботи на час Вашої відсутності.
  • Одруженим громадянам потрібно надати документ з місця роботи дружини, або чоловіка, а також копію свідоцтва про шлюб.
  • Копію або оригінал трудової книжки, завірену Відділом Кадрів за місцем Вашого працевлаштування.
  • Подати документи до імміграційного відділу.

У разі виникнення питань – контактуйте з консультантами VISAPP Immigration і отримайте усю необхідну інформацію стосовно умов отримання туристичної візи в Канаду.